Nieuws

Datum
07.02.2022
Auteur
Steven Van de Zande
Xintas profielfoto 1

2022 een nieuw jaar, een nieuw begin!

We hebben het jaar goed ingezet om al ons Talent persoonlijk te bedanken met voor iedereen een leuk nieuwjaarsgeschenk. Het was tof om onze mensen ook nog eens terug te zien in “real life” ipv digitaal. Via deze weg willen we al ons Talent nog eens bedanken voor hun inzet die ze leveren bij tal van onze klanten. This is only the beginning!

Wat brengt 2022?

Ondertussen zijn we goed vertrokken met de eerste plaatsingen en interviews die op de agenda staan. Een aantal contractvoorstellen die in de eindfase zitten... Allemaal spannende tijden. De kop is eraf zou mijn collega Camille zeggen 😊

Ons intern rekruteringsteam wordt vanaf heden ook versterkt met nieuw aanstormend talent, Thomas, die vanaf vandaag begonnen is als IT Talent Specialist. Thomas brengt een rugzak met ervaring, op vlak van IT rekrutering, met zich mee die ons alleen maar zal helpen om nog meer en betere IT talenten te vinden en onze klanten de kwaliteit te leveren waarvoor Xintas gekend is.

Dit jaar zijn we ook begonnen met een aantal nieuwe klanten en ook allemaal in Vlaanderen gelegen. We zijn blij dat onze manier van aanpakken gesmaakt wordt omdat we echt wel weten waarmee we bezig zijn en geen half werk afleveren. Bij ons weten onze klanten dat ze alleen maar het beste mogen verwachten en dat is kwaliteit boven kwantiteit!

2022 let's do this!