Nieuws

Datum
22.11.2021
Auteur
Steven Van de Zande
2 EA69 E58 B284 4210 9768 718 F7 AE47 CAC

Great Scott! Xintas goes hybrid and full electric!

Iedereen moet zijn steentje bijdragen om onze CO2 voetafdruk zo veel mogelijk te beperken. Wij gaan hier dan ook voluit voor. We doen dit in de eerste plaats door enkel nog te investeren in hybride of volledig elektrische bedrijfswagens. Binnen een paar jaar mogen er geen benzine of diesel wagen meer verkocht worden, maar wij willen hier nu al een leidersrol in nemen en deze benzine of diesel wagens vandaag al vaarwel zeggen.

Het huidige Xintas talent dat in aanmerking komt voor een bedrijfswagen, beschikt momenteel al over zo een hybride of volledig elektrische wagen. Voor elk toekomstig Xintas talent dat wij aanwerven en die in aanmerking komt voor een bedrijfswagen, kan je er op rekenen dat je kan kiezen uit een mooie selectie hybride en/of volledig elektrische wagens.

Xintas staat voor kwaliteit en werkt daarom samen met premium merken zoals BMW, Tesla en Mercedes.

BMW 330e 2021 review 2
BMW 3 Reeks Plugin Hybrid
Plug in hybride Mercedes C 300e prijs 1280x720
Nieuwe Mercedes C-Klasse Plugin Hybrid

Omdat het momenteel niet altijd even praktisch is voor iedereen om voor een volledig elektrische bedrijfswagen te kiezen, denk maar als je in een appartementsblok woont, is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een hybride bedrijfswagen waar de CO2 uitstoot lager is dan 50g. Op die manier is er voor elk wat wils en op een ecologisch verantwoorde manier. Goed voor het milieu en de portemonnee. Denk maar wat je hierdoor bespaart op vlak van voordeel alle aard.

Elk Xintas Talent dat kiest voor een volledig elektrische bedrijfswagen geven we ook de volledige ondersteuning voor de oplaadinfrastructuur thuis. Hiervoor werken we samen met een vaste partner. Wil je hier meer over weten dan kan je ons altijd vrijblijvend contacteren.

Xintas is klaar voor de toekomst!

Tesla Model 3 zwart 2
Tesla Model 3