Nieuws

Datum
16.12.2021
Auteur
Steven Van de Zande
Merry Xintas 2

Ho Ho Ho merry Xintas!

Het einde van 2021 is in zicht en de feestdagen komen eraan. Altijd wel een leuke tijd, zeker nu waar een pandemie dagelijkse kost is geworden.

De omstandigheden hoe wij onze job moeten doen is drastisch veranderd. Maar zoals iedereen passen we ons aan en gaan we ervoor. Yes we can!

Tijd om eens de balans te maken van wat 2021 teweeg heeft gebracht bij Xintas. Zoals bij iedereen zijn er bij ons ook ups & downs en zijn we afhankelijk van tal van factoren zoals wat er zich op de markt beweegt, concurrentiestrijd, klanten, kandidaten en noem maar op. Maar de manier hoe je hier mee omgaat is de sleutel tot succes. En die sleutel hebben wij gevonden!

Ondanks al deze uitdagingen hebben we een super goed jaar gehad waar we enkel maar van hadden kunnen dromen. Tof en leuk nieuw Xintas talent die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. De doelstellingen die we vooropgesteld hadden, hebben we ruimschoots overschreden. Dit hebben we alleen maar te danken aan de inzet van onze interne mensen en al ons Xintas talent! Top team!

Wat alleen maar wil zeggen dat de toekomst er mooi uitziet! De ambitie om nog beter te doen spat er vanaf. Zorgen dat klant en kandidaat gelukkig worden en ze kwaliteit kunnen geven, dat is waar het bij ons allemaal om draait.

Wij wensen iedereen een fijn eindejaar en leuke warme feestdagen met vrienden en familie!