Nieuws

Datum
01.11.2021
Auteur
Steven Van de Zande
Xintas logo

Xintas stelt met trots voor ... onze nieuwe website!

Het is eindelijk zover. Onze website met onze nieuwe huisstijl is online!

Met Xintas willen we enkel kwaliteit leveren, ontzorgen en focussen op de belangrijke zaken, Talent en Klanten. Dit verhaal willen we ook brengen met deze nieuwe website.

Xintas staat voor een kwaliteitsmerk waar de X factor door onze aderen loopt. Wat veel selectie bedrijven vergeten zijn en waar ze telkens meer meer meer willen is het bij ons less is more. Kwaliteit boven kwanititeit! Gedaan met bodyshopping maar meer aandacht voor kandidaat en klant. Een kandidaat is geen nummer bij ons. Je maakt hier deel uit van een verhaal waar je we je niet vergeten of aan je lot over laten. In tegendeel, wij steken enorm veel tijd en energie om te zorgen dat jij dat potentieel bereikt waar je naar toe wil op professioneel vlak! Our talent is finding yours!

Idem voor onze klanten waar we mee samenwerken. Wij gaan door de muur voor jullie en geven jullie de nodige aandacht die je verdient. Maw wij stoppen niet met zoeken tot we een kandidaat gevonden hebben om jullie uit de nood te helpen, hoe uitdagend die zoektocht ook is. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en dankzij onze jaren lange ervaring ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je een eerlijke partner die begrijpt wat jullie zoeken, daarvoor tot het uiterste gaat en waar kwaliteit en klantentevredenheid nog een betekenis heeft dan moet je bij Xintas zijn!

De naam Xintas is de afkorting van Xperts In Talent Selection. En dat zijn we ook. Experten met een passie die weten waar ze over praten en in een zeer uitdagende arbeidsmarkt er toch nog in slagen om met resultaten te komen. Maw wij ontzorgen onze klanten en komen met kwalitatieve oplossingen op een open en communicatie manier!

Hou deze nieuws pagina in de gaten voor nieuwe content!

Tot binnenkort!